Genomineerden Jonge Ondernemer 2019

Op donderdag 21 november 2019 vindt de uitreiking van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas plaats. Een event dat je niet mag missen! De genomineerde ondernemers voor de Ondernemersprijs Horst aan de Maas zijn inmiddels bekend gemaakt. Naast dit onderdeel bieden we als Stichting ook een podium aan jonge ondernemers. De genomineerden voor De Jonge Ondernemer 2019 zijn:

  • Claire de Swart van GEMBER te Horst
  • Tim Neven en Tim Bergsma van TIM! te Sevenum
  • Ruud Lenssen van Ruud Lenssen Documentaires te Horst.

Zij stellen zich tijdens het event via een pitch voor aan het publiek. Uiteindelijk bepaalt het publiek op wie ze ‘hun geld’ willen zetten. De uiteindelijke winnaar ontvangt een voucher met de mogelijkheid om deze in te wisselen t.b.v. hun onderneming.

Genomineerden Jonge Ondernemer 2019

Passie

De genomineerde Jonge Ondernemers zijn gekozen door de Werkgroep Jonge Ondernemers. Deze werkgroep bestaat uit: Isabel Titulaer (voorzitter werkgroep, bestuur OHM), Henk Lemmen (bestuur OHM), Niek Geurts (bestuur OHM), Willeke Verdellen (Energetic Training, winnaar Jonge Ondernemer 2017), Remco Cuijpers (De Laserstudio, winnaar Jonge Ondernemer 2018), Wouter Hermans en Christianne Verhaeg.

De werkgroep werkt vanuit een longlist naar een shortlist, waarbij deze ondernemers unaniem zijn opgevallen vanwege hun onderscheidend concept, gedurfde beslissingen en manier van ondernemen. Daarbij hebben ze één gemene deler; hun passie voor het vak.

Interactieve uitreiking

De avond in de Merthal wordt gepresenteerd door Donatello Piras en wordt daarbijondersteund door Sjors Rodenburg. Beide heren maken gebruik van een buzzmaster, een systeem waarmee je iedere smartphone in de zaal om kunt toveren in een tool om razendsnel interactief met het publiek te communiceren. Deze heren zullen ons in een arena-achtige omgeving door de avond leiden, waarbij het publiek op interactieve wijze intensief wordt betrokken. De genomineerde ondernemers, de bezoekers, de jury, de Adviesraad, kortom alle aanwezigen, zullen getuige kunnen zijn van een interactieve avond met als hoogtepunt de uitreiking van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2019.