De vijf genomineerden voor de Innovatie Award voor de avond Prijs het Innoveren van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2022 zijn bekend.

De vijf genomineerden voor de Innovatie Award van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2022 (thema: Prijs het Innoveren) zijn bekend. De Ondernemersprijs Horst aan de Maas reikt op 19 mei aanstaande, tijdens de avond Prijs het Innoveren, InnovatieAward uit aan één van de vijf genomineerden. De winnaar wordt gekozen door het aanwezige publiek. 

Ontvangst: 19.30 uur
Start programma: 20:00 uur

Het bestuur van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas heeft een long list van ondernemers zorgvuldig onderzocht en beoordeeld, om uiteindelijk tot een gevarieerd en mooi vijftal genomineerden te komen.

Met trots presenteren ze de vijf genomineerden voor de Innovatie Award:

 • Rianne Seijkens
  OXIGYM, Horst
   
 • Lennard van Bergen
  Kookook Sauzen, Horst
   
 • Leon en Marcel Driessen, Mike Janssen, Peter Geurts en Marcel Beelen Finefields, Melderslo
   
 • Ralph Wijnands en Albert Vermeulen
  ARCO, Horst
   
 • Rob Alards
  TilesystemX, Hegelsom

Innovatieaward 2021

De vijf genomineerden en kanshebbers voor de InnovatieAward 2021 van de Ondernemersprijs Horst aan de Maas, vlnr en van boven naar beneden: Peter Geurts, Marcel Beelen, Leon Driessen, Ralph Wijnands, Rob Alards, Mike Janssen, Lennard van Bergen, Marcel Driessen, Rianne Seijkens.


Alle genomineerden hebben een innovatief product ontwikkeld, nieuw voor Horst aan de Maas én al met een bewezen staat van dienst maar niet ouder dan vijf jaar geleden op de markt gebracht. De genomineerden en hun innovaties leer je de komende weken beter kennen, onder andere via een reeks portretten in de HALLO.

 

Prijs het Innoveren

Tijdens de avond Prijs het Innoveren zullen alle genomineerden met een kort filmpje en vraaggesprek worden gepresenteerd aan het aanwezige publiek in het Gasthoes, waar dit jaar de uitreiking plaats zal vinden. De aanwezigen bepalen de uiteindelijke winnaar door tijdens de avond te stemmen.  De avond wordt gepresenteerd door Frans Pollux en heeft dit jaar ook een verrassende, interessante spreker op het programma staan. De kaarten gaan halverwege oktober eerst voor sponsoren in de verkoop. Zij ontvangen hierover bericht. Eind oktober zal de vrije verkoop worden geopend.
 
Blijf voor alle ontwikkelingen de socials van de Ondernemersprijs in de gaten houden. 
 
Vragen of meer informatie:  
Gerbert Vissers, 06 51 44 13 51