GENOMINEERDEN ONDERNEMERSPRIJS HORST AAN DE MAAS 2023 BEKEND

De Ondernemersprijs Horst aan de Maas komt dit jaar op donderdag 16 november weer met een spetterend programma in ’t Gasthoês. Dit jaar staat de prijs in het teken van het thema duurzaamheid. De gelukkige genomineerden zijn De Middelpas Hoveniers, CMS Energiesystemen en Viduro Strategische Denkers en Impactvergroters.

Met het thema duurzaamheid had de vernieuwde selectiecommissie een lastige taak. De kaders van het thema “duurzaam ondernemerschap” zijn namelijk ruim. Van bedrijven die nauwlettend bezig zijn met milieu (CO2 footprint, watergebruik, afvalstromen, duurzame energie) tot bedrijven die op een duurzame manier omgaan met arbeidskrachten en tal van andere creatieve en duurzame oplossingen. Dit heeft geresulteerd in de nominatie van drie heel verschillende bedrijven met ieder een indrukwekkende visie dit thema. Het is nu aan de nieuwe toonaangevende jury om deze inspirerende ondernemers onder de loep te nemen, voordat de winnaar zal worden uitgeroepen op
16 november 2023.

Na twee alternatieve versies met een talkshow en een uitreiking van een innovatieaward tijdens de pandemiejaren is het nu eindelijk weer mogelijk voor de stichting om de ondernemersprijs op alderwetse wijze te organiseren. Houd 16 november alvast vrij want het beloofd weer een inspirerende avond te worden met bijzonder entertainment, interactie, een podium voor onze young professionals en met uiteraard volop aandacht voor de genomineerden ! Met de inmiddels traditionele netwerkborrel wordt de avond afgesloten.

 
Laat je verrassen door de bedrijven en personen uit onze regio
en koop hier alvast een 'Vrienden van OHM' pakket incl. een tweetal tickets.

Sponsor worden? Kijk dan op deze pagina met een overzicht van alle mogelijkheden.