PRIJS HET ONDERNEMEN

Ondernemersprijs Horst aan de Maas komt dit jaar op donderdagavond 19 november vanaf 20:30 uur met een talkshow gepresenteerd door Frans Pollux. De stream is live te volgen via onze eigen kanalen op Youtube en Facebook. Onze trouwe sponsoren ontvangen een eigen link om de show te bekijken.

Het bestuur van de ondernemersprijs heeft eerder al aangekondigd om het concept van de ondernemersprijs dit jaar anders in te steken gezien de huidige situatie. Er zijn dit jaar namelijk geen genomineerden en er wordt geen prijs uitgereikt. Ze willen de ondernemers een hart onder de riem steken, inspireren en laten zien dat ook in deze lastige tijden ze een belangrijke motor zijn voor Horst aan de Maas. 

De ondernemersprijs komt daarom 19 november met een talkshow die live vanuit Jansen-Noy in Sevenum wordt uitgezonden. Het wordt een uniek programma met live muziek door Nienke Wijnhoven en Joep van Wegberg en uiteenlopende gasten bestaande uit verschillende ondernemers uit Horst aan de Maas. Niemand minder dan Frans Pollux zal met deze gasten het ondernemerschap in 2020 bespreken. 

Voorzitter Gerbert Vissers geeft aan dat de ondernemersprijs dit jaar voor iedereen gratis te volgen is. “Ook mensen die normaal niet na de ondernemersprijs komen kunnen nu naar de talkshow kijken. Dit is een bewuste keus. We willen aan iedereen laten zien waar de ondernemers in Horst aan de Maas mee bezig zijn en hoe ze 2020 ervaren. Daarnaast wordt het gewoon een uniek en leuk programma, wat iedereen ook gewoon wil zien en wij ze niet willen onthouden.”

 

Exclusieve stream sponsoren:

Onze sponsoren hebben een afgeschermde link ontvangen waarop in hoge kwaliteit de livestream bekeken kan worden. Voor deze sponsoren is het bovendien mogelijk vragen te stellen aan de gasten in de show.

Openbare streams:

De stream is donderdagavond vanaf 20:30 hieronder te bekijken via Youtube. Daarnaast via onze Facebook pagina