De Middelpas Hoveniers winnaar Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2023 

Binnen het thema duurzaamheid gingen Viduro Strategische Denkers en Impactvergroters, De Middelpas Hoveniers en CMS Energiesystemen met elkaar de strijd aan. De jury heeft unaniem gekozen voor De Middelpas Hoveniers als winnaars. Zo geeft de jury onder andere aan dat de focus op duurzaamheid verweven zit tot in de kern van het bedrijf, er wordt gestreefd naar de laagste CO2-footprint per medewerker en circulariteit een kernbegrip is en nadrukkelijk in de bedrijfsvoering aanwezig is.
 

Nieuw dit jaar was de publieksprijs voor de Young Professionals waar drie gedreven young professionals hun verhaal vertellen wat ze allemaal hebben bereikt en waar ze nu staan. Dit jaar werden Jikke van Gerven, Sten Hoeijmakers en Joeri Arts in de spotlights gezet. Uiteindelijk werd Jikke van Gerven door het publiek uitgeroepen als Young Professional van 2023 en won een cheque t.w.v. € 500 te besteden voor zijn/haar eigen onderneming.

We kijken terug op een geslaagde avond en feliciteren Robert en Ben van Gerven met de Ondernemersprijs en Jikke van Gerven als Young Professional 2023.

 

Verslag Omroep Horst aan de Maas: